Tuesday, December 10, 2013

Baby Sale at CMC Giant Connaught by Childhood Basic Marketing



Uolls boleh refer banner kat bawah untuk lebih lanjut brand-brand yang terlibat.Mostly mmg semua best2 la. Kalau kaya memang rasa semua nak beli..ekekeke..
warehouse ni berlangsung selama 3 hari, jumaat, sabtu, ahad. Biase nya diorang akan buat warehouse ni pada minggu pertama atau kedua bulan Jun & Disember.

Mula-mula tu frust jugak la, since buat hari jumaat..iolss kerja. Pujuk-pujuk papa kot2 ade barang murah boleh la g kan.Tapi papa cakap keperluan Qaseh dah cukup. Mama redha jela.lagipun mama memang kerja arini.Takpe la sayang mama, next time kita g ye. Ikut kan hati memang nak apply cuti terus. :p



Tiba-tiba dalam pukul 11 am camtu papa call cakap nak beli ape? iollss macam..eh..eh...excited walaupun tak dapat g atleast papa g jugak jenguk warehouse ni. papa cakap murah-murah tapi sayang nye bumboo seat dah clear. abis terus since papa pergi lambat.Takpe la, takde rezeki. Papa cakap semua org dah beli dulu, harga x silap dalam RM80 camtu.Tapi ade la jugak barang yang papa beli special for her beloved daughter =)

Hasil hari pertama papa g (Jumaat), hanya beli 4 barang

                                               1. Fisher-Price Little People
                                               2. Teddy Bear Brand Taggies
                                               3.Tiny Touch Tablet Brand Vtech
                                               4. Kipas Brand Little Bean

ini dia hadiah untuk anak mama (4 items = RM100)


 Fisher-Price Little People 
Harga Asal : RM169.90
Harga Promosi : RM50

Brand Taggies
Harga Asal : RM69.90
Harga Promosi : RM10



 Brand : Vtech
Harga Asal :RM119.90
Harga Promosi : RM25

Hari kedua (Sabtu) , papa bermurah hati bawak mama pergi lagi sekali untuk tengok keadaan warehouse itu. Padahal papa pun tak puas hati sebab x puas membeli.hehehe.Hari kedua pergi lagi, awal-awal lagi dah pergi. Masa ni tak ramai orang lagi. Jadi tengok2 je ape yang patut, barang dah banyak habis. Mama just beli dua benda je untuk Qaseh, dua-dua toys brand Vtech. 

Bola ni boleh bunyi-bunyi bila tekan.Qase memang suka sgt2 la. Tapi bola ni agak berat sikit la untuk baby yang kecik macam Qaseh.


 

 Brand : Vtech
Harga Asal : RM99.90
Harga Promosi : RM30


Robot comel ni nama nya Kidiminiz.Interactive toys untuk kanak-kanak usia 3 tahun ke atas.Qaseh baru je 8 bulan, tapi takpe..sebab murah kita beli je dulu. boleh simpan bila qaseh dah besar nanti. Kidiminiz ni best sangat uolls, boleh cakap-cakap, boleh berkawan sesama dia, boleh menari, mintak kita suap makanan la. Qaseh memang suke je tgk robot ni cakap-cakap..bukan main ralit lagi dia.


 Brand : Vtech
Harga Asal : RM149.90
Harga Promosi : RM20




 




 Kidiminiz boleh change face expression


 boleh jadi jam loceng, play together


 Bila lapar dia akan mintaak makanan




                                                       1.Movement Sensor
                                                        2.Paw Buttons
                                                        3.Sound Sensor
                                                        4.Moving Paws

Hari Ketiga pun kami pergi lagi! Hahahaha...pecah rekod. kali ni g just ambik 5 ekor robot kidiminiz untuk anak sedara yang lain.yela, masa beli aritu x tau yang robot ni sangat best. dan memang best pun! tapi design dah banyak takde. yang tinggal hanya la design kucing.So, beli jela 5 ekor lagi.





 CarSeat Little Bean ni diorg jual RM250 kat sini. Harga asal RM399 tak silap mama.boleh cek website diorg. Mama tak beli sebab qaseh dah ade dia punye


Walker ni diorg jual RM100 sahaja.Mostly walker kat sini mmg dijual dengan harga RM100. Paling mahal pun RM130.Jadi rugi la siapa-siapa tak g warehhouse sale ni.

Banyak benda-benda murah kat sini. Tapi tak sempat nak snap gambar since sambil2 kendong si  kecik tu yang x reti duk diam.asal tgk mainan je, tak berkelip dia.Ok la, next mama update lagi pasal next aktiviti.










1 comment :

Erza Japar said...

wah sgt murah la..adoi terlepas..ruginya =(