Thursday, July 10, 2014

Arahan Penempatan Baru

Semalam aku dapat surat arahan penempatan baharu. Aku tak terkejut pun masa dapat surat tu sebab dari awal pun lagi aku dah agak. Reason nya mereka kurang kepakaran dalam bidang yang diperlukan dan aku diberi job scope yang bukan melibatkan kepakaran aku. Cuma aku tak sangka secepat itu kena pindah. It's okei..percaturan Dia selalunya tepat. Aku percaya dengan kehendaknya. Ada yang lebih baik menanti di sana.InsyaAllah.

Aku mohon agar kat tempat baru aku ada kawan baru yang best.Yang sudi kongsi ilmu.Yang tak kedekut ilmu.Yang tak sombong. Okei, itu je nak cerita. Bye.