Thursday, September 4, 2014

Her New Hijab

Semalam after balik kerja terus singgah themines semata-mata nak g halfest. Hoho, karnival yang paling best dan aku suka sebab boleh try makanan sebelum membeli. Niat di hati nak beli macam-macam tapi ape kan daya karnival tutup pukul 7.So, just round dlm masa 1 jam setengah je untuk semua booth.Frust okei. Weekend tak dapat g sebab nak balik kampung. Ada hal yang lebih penting. Just buy a hijab for little #qasehizzzara.

Kemain happy lagi dia tak nak bukak tudung ni. Before ni semua tudung besar je bila beli dan kena pin baru muat muka dia. So, bila jumpa yang ni..papa kata beli jela walaupun pada aku agak mahal. Ni yang rasa macam nak jahit tudung sendiri ni.hahaha.

No comments :